Mutlaka Görün ! Safranbolu Kristal Teras

Kristal Teras Safranbolu / Karabük Gezisi

Yolunuz Safranbolu'ya düşerse kesinlikle uğramanız gereken bir yer burası , safranbolu kaymakamlığı tarafından yapılan cam teras eşsiz bir doğa manzarasını tertemiz bir hava ile sunuyor.  Safranbolu merkezden 15 - 20 dakikalık bir mesafede bulunmakta. Gittiğinizde eşsiz bir manzara sizi bekliyor olacak , manzara eşliğinde çayınızı yudumlamak paha biçilmez olacak sizin için.




Burada ki doğanın keyfini çıkardıktan sonra güzel bir kanyon gezisi yapmaya hazırsınız demektir . O halde devam ediyoruz, Terasın hemen altında kanyon yürüyüşü yapmak için platform yapılmış. Merdivenlerden inip kanyonun keyfini sürebiliyorsunuz, çıkarken biraz kalori harcayıp mutlu oluyoruz :) 

Kristal Terasın kanyondan görünüşü.

Burada bulunan görmeniz gereken diğer bir manzara ise İncekaya Su Kemeri , fotoğraf makinanıza güzel pozlar vereceğine emin olabilirsiniz.
Kanyon yürüyüşünde karşınıza  size fotoğraf makinenize sarılmanızı söylercesine poz veren böyle el yapımı köprü ve merdivenler gibi birçok güzellik çıkacak. 



Safranbolu , kristal teras , amasra , bolu yedi göller gezisindeki diğer fotoğraflara göz atmak için instagram sayfamı ziyaret edebilirsiniz.
İnstagram kullanıcı adım : mustykte
instagram direkt link : http://instagram.com/mustykte

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.