Takipçi Arttırma Siteleri ve Uygulamalarının güvenilirliği


Takipçi arttırma siteleri güvenli mi ? 
Takipçi arttırma siteleri aslında mantıklı bir sistem değildir. Facebook , twitter , instagram gibi sosyal medya platformlarında sizleri paylaşımlarınızla hiç ilgilenmeyen binlerce kişinin takip etmesi pek önemli değildir. Önemli olan paylaşımlarınız ile ilgilenen binlerce kişinin sizi takip etmesidir.

Takipçi artırma siteleri insanların haberi olmadan sizi takip etmelerini sağlayan sistemlerdir. Bu sistemler size çoğunlukla spam kullanıcılar gönderir. Yani sizi takip eden bu geçersiz yada kullanılmayan hesaplar sizin hiç işinize yaramaz .

Bu sistemi kullanmanızı tavsiye etmiyorum , sebebine gelince siz herhangi bir takipçi sitesinden takipçi aldığınızda çoğunlukla bu sisteme siz de dahil oluyorsunuz ve bir süre sonra sizde binlerce kişiyi otomatik olarak takip etmeye başlıyorsunuz. Bu pek hoşunuza gidecek bir durum değildir.

Güvenlik konusuna gelince , bazı sistemler sizden siteleri üzerinden sosyal medya hesaplarınıza bağlanmanızı ister. Yani basitçe anlatmak gerekirse siz bu uygulamaya yada siteye her türlü izni vermiş olursunuz ve bu sizin adınıza paylaşım yapar. Örneğin instagramda gezerken bazı arkadaşlarınızın instagram takipçi artırma reklamlı görselleri paylaştığını görürsünüz. Bu paylaşımlar arkadaşınızın haberi olmadan yapılır. Bu yüzden bu tür siteler güvenli değildir.

Akıllı telefon uygulamaları ile takipçi artırma  aynı mantıkla çalışan sistemlerdir ve güvenli değildir.

----

Ayrıca instagramda doğal olarak nasıl takipçi artırılır hakkında yazılar paylaşacağım . Takipte kalın..


@mustykte




Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.