Sevgi İzi Projesi BeniBuldular.Com




     Müge ANLI' nın sevgi izi projesidir. Projenin amacı zihinsel engelli yada yaşlı bireylerin kaybolma riski bulunan insanların koluna bir web sitesine üzerinden verilen numara dövme olarak yapılmakta . Bireyin sol kolundaki bu rakam benibuldular.com adlı web sitesinde o bireyin ailesine ulaşmayı sağlayacak iletişim ve adres bilgilerini içeren bilgi sayfasına yönlendiriyor.

    Sistem çok güzel düşünülmüş ve kesinlikle kullanışlı bir proje, projeye destek vermek boynumuzun borcudur. Düşünsenize sokakta bir çocuk buldunuz , çocuk örneğin zihinsel engelli . Ne yapacağınızı bilemezsiniz değil mi ?  Çocuk size ailesi hakkında bilgi de veremez. Polise haber verseniz onlar da bulmakta güçlük çekecek. Fakat kolundaki o rakamı benibuldular.com adlı siteye girdiğinizde o çocuğun nerede yaşadığını anne baba ismini iletişim bilgilerine kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

    Projenin hayata geçmesinde öncülük eden Müge ANLI ve Atv ekibine teşekkür ederiz. Desteklerimiz sonuna kadar onlarla ..


------------


benibuldular.com nedir benibuldular.com giriş ! müge anlı benibuldular.com

Sevgi izi adı sloganı ile yola çıkan müge anlı yepyeni projelere devam ediyor. Özellikle ilerleyen yaş nedeni ile unutkanlık hastalığı olan ya da herhangi bir engelden dolayı kaybolma ihtimali yüksek olan bireylerin kollarına yapılacak dövme ile iletişim bilgileri eklenecek kişinin velisi konumundaki en yakın akrabasına daha rahat erişilebilmesi için yapılan uygulamaya benibuldular.com adlı bir internet sitesi üzerinden de ulaşılabilecek. İşte müge anlı benibuldular.com hakkında detaylı bilgiler


  Müge ANLI Hakkında ;


Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Babası İhsan Anlı'dır.
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.


İnstagramdan Takip İçin : http://www.instagram.com/mustykte

Yorum Gönder

2 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. TEBRİKLER BENDE KATILMAK İSTERİM

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel Bir düşünce Bende Çorum da Tattoocuyum (Dövmeci) Bu konuda yardımcı olabilirim sizlere İletişim numaram 0539 835 63 73

    YanıtlaSil