Ücretsiz fotoğraf düzenleme programı Adobe Photoshop Express

Uzun süredir herkes Photoshop'un, tercihen online, ücretsiz bir sürümünü arıyordu. Sonunda Adobe bu isteği duydu ve sektör öncüsü programın özellikleri azaltılmış online ve mobil bir sürümü olan Adobe Photoshop Express'i piyasaya sürdü.

Ücretli muadillerinden farklı olarak Adobe Photoshop Exp
ress profesyonel fotoğrafçıları ve medya üreticilerini değil, hızlıca fotoğraf düzenlemek için yüksek kalitede bir fotoğraf düzenleme programı arayan, bu işlere yeni başlamış kişileri hedef alıyor. Bunu sunduğu özellikler ve erişim kolaylığından da görebilirsiniz.

Adobe Photoshop Express ile kontrast, perspektif, satürasyon, pozlandırma ve nokta rötuşları gibi temel görüntü düzenleme eylemlerine ve önceden ayarlanmış çeşitli dinamik efektlere erişebilirsiniz. Profesyonel sürümdeki kadar fazla araç barındırmasa da olan araçlar mükemmelleştirilmiş ve iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Adobe'nin fotoğraf düzenleme programının Express sürümü bir de kullanıcıların fotoğraflara metin ekleyerek kolayca tamamen özelleştirilebilir kolajlar yaratmasına olanak veren "süsleme" kategorisine sahip.

Cihazınıza kaydedilen görüntüleri düzenleyebilir veya doğrudan Adobe Creative Cloud, Dropbox, Facebook veya Google Fotoğraflar üzerinden paylaşabilirsiniz. Adobe Photoshop Express ile yapılan düzenlemeler bozucu değildir, yani istediğiniz zaman fotoğrafın orjinaline geri dönebilirsiniz.

Artıları: Gelişmiş filtreler, minimalist arayüz, profesyonel sonuçlar

Eksileri: Mevcut tek çıktı formatının JPG olması, Flash ile çalışması, sınırlı araçlar

Platformlar: Web ve mobil (iOS, Android, Windows)

İndir


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.