İnstagram'da Daha Etkin Olmak İçin Bilgiler



İnstagram'da daha çok beğeni almak ;
İnstagram'da çektiğiniz fotoğrafları paylaşmayı seviyorsanız ve daha çok beğeni almak istiyorsanız öncelikle takipçilerinizin yani genel olarak instagramın en yoğun kullanıldığı saatleri keşfedin. Bu paylaştığınız fotoğrafın çok gerilere gitmeden çok kişi tarafından görülmesine yardımcı olacaktır.
Etiketlere önem verin , etiket kullanmaktan çekinmeyin. Etiketleriniz fotoğrafınız ile ilgili olması daha iyi olacaktır. Tek tek etiket yazmak istemiyorsanız buraya tıklayarak instagramda kullanılan popüler etiketlere ulaşabilirsiniz.. Etiketler maksimum 30 adet kabul ediliyor. Etiketlerden önce fotoğrafınız ile ilgili açıklama yazmayı kesinlikle unutmayın. Bu fotoğrafınızı daha anlamlı hale getirecektir..

İnstagram'da fotoğraf topluluklarını takip edin ; 

İnstagram'da fotoğrafçıların çektiği fotoğraflara yer veren hesaplar mevcut , bunları takip edin ve bunların etiketlerini kullanın. Bu onların sizi fark edip fotoğrafınızı paylaşarak daha çok kişiye ulaştırabilir ve sizi takip edenlerin sayısının artmasında etkili olur.

Örneğin instagram'da fotoğrafçıları bir araya getiren bir hesap @nelercektik hesabıdır.
Fotoğraf çekmeye bayılıyor ve insanlarla bunu paylaşmak istiyorsanız etiketleriniz arasına almanız gereken bir etikettir. Neler Çektik hesabına fotoğraf göndermek için #nelerçektik etiketini kullanabilirsiniz.. Fotoğrafınız güzel ise çok geçmeden paylaşıldığını göreceksiniz..

Sadece fotoğraf paylaşıp çıkmayın ; 

İnstagram'ı sadece fotoğraf paylaşıp kapatmayın , Anasayfada gezinin ve paylaşılan fotoğrafları inceleyin , fotoğrafları beğenin ve yorum yapın. Bu kesinlikle güzel bir davranış olmakla birlikte bu insanların da sizin profilinize girip fotoğraflarınızı gezmesine neden olacaktır. 

Fotoğrafçılıkla ilgili yada herhangi bir konuda bilgi almak için ulaşabilirsiniz..

--------------------------------------------------------------------------------


İnstagram takipçi artırma
instagramda beğeni artırma
instagramda daha etkin olmak
fotoğraf paylaşmak
instagram hesabı açmak
instagram hesabı kapatma
instagram hesabı silme
instagram reklamı
instagrama reklam verme
instagramda popüler fotoğrafçılar
instagram takip edilmesi gereken hesaplar

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.