İşte Windows 10 daki 6 Yeni Özellik !



    Windows 10 üzerinde gelecek olan 6 yeni özellik ;
Geçtiğimiz günlerde , Microsoft San Francisco 'da özel bir etkinlikte Windows 10 'u duyurdu .
Windows 10 üzerinde 6 yeni özellik bulunmakta.



İşte yeni özellikler ;

Başlat Menüsü: Tanıdık ve alışkın olduğumuz başlat menüsü geri geliyor , ama yeni özellikleriyle birlikte, başlat menüsünde şık bir şekilde eklenebilen uygulamalar penceresi bulunuyor..

Herşeyi tek pencerede çalıştırma: Bir kaç işlemi birden aynı pencerede ekranı bölerek zevkli bir şekilde yapacaksınız, bu özellik vardı fakat daha da geliştirilmiş, sadece iki pencere olarak sınırlı değil , anlamayanlar için samsung un note serisindeki gibi ekranı ikiye bölme olayı..

Çoklu Masaüstü: Farklı amaçlar ve projeler için ayrı ayrı masaüstü oluşturabilir ve arasında kolayca  geçiş sağlayabilirsiniz, ayrıca her masaüstü bıraktığınız yerden devam eder.

Daha Hızlı Dosya Bul:  Dosya Gezgini geliştirilmiş, sık kullandığınız ve son kullandığınız dosyaları hatırlayarak , aradığınız dosyalarınıza daha çabuk erişmenizi sağlayacak şekilde tasarlanmış..

Yeni görev görünümü düğmesi: Açık dosyalara ve oluşturduğunuz herhangi bir masaüstüne hızlı erişim ve aralarında hızlı geçiş için görev çubuğunda yeni bir görev görünüm düğmesi var.

Ek Bileşenler Artırıldı :  Bilgisayarı kullanırken 4 uygulamayı aynı anda aynı pencerede kullanacaksınız , ek önerilerde bulunacak size windows 10 . Ve bu geliştirmeye açık olacak..


Ancak Microsoft Windows 10 un yeni özelliklerini önümüzdeki yıl kapsamlı bir şekilde tanıtmayı düşünüyor.. 




Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.