Web siteniz ile kolay para kazanma yöntemleri

Merhabalar, web sitenizden para kazanabileceğinizi hepiniz biliyosunuzdur.
Web sitesi ile ilgilenmeyen insanlar web sitesinden para kazanmayı siteye girenler aracılığı ile olduğunu düşünürler, mesela youtube gibi bir sitede video izlersek o site para kazanır düşüncesindeler.
neyseki asıl ilgilili webmasterlar bunun böyle olmadığını biliyorlar.
web sitelerimizden bloğumuzdan para kazanabiliriz elbette, fakat bunu yazı okutarak resim video izleterek yapamayız, elbetteki buna çözümler de bir çok var.
en başta gelen google adsense diye düşünüyorum ben şahsım adına,
gerçi henüz PİN kodum gelmemiş olsada öyle :)

bunun yanı sıra yeni piyasaya çıkan zanox.com gibi firmalarla çalışan reklam şirketleri,
bu gibi reklam şirketleri bazı firmaların reklamlarını yayınlatmak üzere sitelere kodlar verir, tabi ki vereceği sitede bazı şartlar arar. günlük hiti tasarımı kullanımı düzgün olan sitelerden seçerler.
en önemlisi de özgün içerikli sitelerdir,
googleda özgün içerikli sitelere bayılır tabiki. seo açısından her zaman önemlidir.

sitemiz yada bloğumuz üzerinden en basit para kazanma yöntemi ise url kısaltmalarıdır.
örneğin bir program yaptınız ve bloğunuz üzerinden halka arz ediyorsunuz,
upload ettiğiniz sitenin linkini direkt verirseniz herhangi bir kazancınız olmayacaktır tabiki, bazı upload siteleri hariç,
url kısaltma sitelerine başvurun, bloğunuzda sitenizde sosyal medya üzerinden paylaşacağınız linkleri bu servis üzerinden kısaltın, tıklama başına küçük kazançlar elde edin, bu bahsettiğim en kolay yoldur.
küçük kazançlardır ama kolaydır, haa işleri büyüttünüz siteniz aldı başını gidiyor elbette ki bu küçük kazançlar büyük kazançlara dönüşecektir,
bc.vc url kısaltma servisini şahsen ben kullanmaktayım , paylaştığım linklerin tıklanma sayısı hemen hemen 10.000 e geldiğinde 5 $ paranız oluyor, verdiğiniz hesap numarasına yada paypal adresinize ödeme yapılıyor.
herhangi bir zahmet olmadan para kazanıyorsunuz..
bu kadarcık paradan ne olur demeyin, hiç ugraşmasanız bile sitenizin yıllık alan adı ve barınma ücretini kolaylıkla karşılayabilceksiniz.

BC.VC Link kısaltma servisi için Tıklayın

Zanox.Com Reklam servisi İçin Tıklayın




Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.